Informacja prasowa: Francisco Carvalho rozpoczyna pracę jako Country Manager w Portugalii

Doświadczony specjalista ds. Zaopatrzenia Francisco Carvalho dołącza do zespołu ProcurementFlow i rozpoczyna pracę jako Country Manager w Portugalii.

Francisco Carvalho, Portugal Country Manager ds. ProcurementFlow

Francisco ma licencjat z inżynierii elektrycznej i komputerowej oraz jest doświadczonym specjalistą ds. Zakupów i sprzedaży w międzynarodowych firmach, takich jak General Electric. „Tło zaopatrzenia Francisco pomoże nam skonfigurować operacje ProcurementFlow w Portugalii i pomoże naszym klientom odnieść sukces” - powiedział Tarmo Saidla, CEO ProcurementFlow.

„Praca w ProcurementFlow pozwala mi w praktyce wykorzystać całą moją wiedzę zdobytą w różnych obszarach, w których wcześniej pracowałem. Wiem, jak stresująca jest praca związana z zaopatrzeniem i mogę pomóc współpracownikom ds. Zakupów w digitalizacji tego procesu, co jest bardzo satysfakcjonujące i ekscytujące ”- powiedział Francisco Carvalho.

Łączność :

Francisco Carvalho
Portugal Country Manager i ekspert ds. Rozwiązań
+ 351 932221008

ProcurementFlow to platforma oparta na chmurze, która zasadniczo zmienia sposób działania funkcji zakupów. Uznani eksperci ds. Zakupów założyli firmę i stworzyli dostosowaną do potrzeb platformę, która usprawnia przepływ pracy dla zespołów zakupowych i partnerów wewnętrznych / zewnętrznych.

Usprawnij i zautomatyzuj zakupy

Bez konfiguracji • Nie wymaga karty kredytowej • 14 -dniowy bezpłatny okres próbny • Anuluj w dowolnym momencie

DeutschFrançaisItalianoEspañolPortuguêsčeštinasuomi한국어PolskiالعربيةSloveneEnglish