Informacja prasowa: ProcurementFlow zabezpieczył 600 000 € na finansowaniu w celu automatyzacji pracy zespołowej ds. Zamówień

Naciśnij: ProcurementFlow , estońska digitalizacja zamówień SaaS, która przynosi miłość 💚 z powrotem do pracy zespołowej ds. zaopatrzenia za pomocą automatyzacji, zebrał 0.6 milionów euro od znanych inwestorów, w tym założycieli Bolt i Pipedrive.

„Za zakupy uważa się największą funkcję kosztową, as średnio 43% wszystkich kosztów przypada na zamówienia funkcjonować. To sprawia, że praca jest stresująca i skomplikowana. ProcurementFlow zmieni tę największą funkcję kosztów w generator zysków. Dzięki nam firmy skracają czas wprowadzania na rynek nowych produktów i usług, a także umożliwiają innowacje prowadzone przez dostawców ”- powiedział Tarmo Saidla, CEO ProcurementFlow.

W całej Europie istnieje około 30 000 firm, które wytwarzają produkty dostosowane do wymagań klientów. Oznacza to ogromną ilość nieustrukturyzowanej komunikacji związanej z każdym żądaniem zakupu. Tarmo Saidla wcześniej prowadził analizę zaopatrzenia i łańcucha dostaw w globalnej grupie przemysłowej ABB, a zatem zna problemy na wylot. Oprócz produkcji, ProcurementFlow współpracuje również z klientami z sektora inżynierii lądowej, energii, żywności i napojów, gdzie problemy są podobne.

„ProcurementFlow polega na maksymalizacji wartości ludzi, procesów i współpracy. ERP to typowe systemy rekordów, w których brakuje aspektu ludzi i współpracy. W ten sposób ProcurementFlow przywraca i angażuje się z powrotem w zaopatrzenie! ”- dodał Marius Arras, współzałożyciel ProcurementFlow.

Rundę inwestycyjną prowadził Stoisko lemoniady nowy anioł inwestycyjny wchodzi do obszaru VC i private equity w Estonii. Inni sponsorzy to założyciel AdCash Thomas Padovani i Bellone Invest , Stagnation Lab , Współzałożycielka Katana MRP Kristjan Vilosius, Technologie szkieletowe założyciele Taavi Madiberk i Oliver Ahlberg, współzałożyciel Pipedrive Martin Henk i współzałożyciel Unicorn Bolt Martin Villig.

„95% specjalistów ds. Zamówień uważa, że nastąpi cyfrowa transformacja w ciągu najbliższych dwóch do trzech lat Grupa Hackett . ProcurementFlow ma odpowiedni zespół, harmonogram i ambicje, aby mieć znaczący wpływ w tej dziedzinie - powiedział Siim Teller, partner zarządzający Lemonade Stand.

ProcurementFlow to platforma oparta na chmurze, która radykalnie zmienia sposób działania funkcji zaopatrzenia. Firma została założona przez osoby odpowiedzialne za zamówienia i stworzona dla zespołów odpowiedzialnych za zamówienia, aby zarządzać ich pracą i współpracą z partnerami wewnętrznymi i zewnętrznymi.

Zmień swój proces zaopatrzeniowy z pomocą ProcurementFlow.com

Bez konfiguracji • Nie wymaga karty kredytowej • 14 -dniowy bezpłatny okres próbny • Anuluj w dowolnym momencie

DeutschFrançaisItalianoEspañolPortuguêsčeštinasuomi한국어PolskiالعربيةEnglish