Informacja prasowa: Członek zarządu PROLOG dołącza do ProcurementFlow

Estońskie stowarzyszenie zarządzania łańcuchem dostaw Członek zarządu PROLOG Peep Tomingas dołącza do rady doradczej ProcurementFlow.com i będzie koordynował rozwój Programu Partnerskiego ProcurementFlow.

„ProcurementFlow ma globalne ambicje, a Peep ze swoją imponującą siecią liderów zakupów na całym świecie poprzez organizację IFPSM pomaga nam osiągnąć ten cel” - powiedział Tarmo Saidla, CEO ProcurementFlow.com

„Peep pomoże nam w ustanowieniu programu partnerskiego ProcurementFlow i zarządzaniu relacjami z naszymi partnerami w zakresie rozwiązań globalnych”, dodał Saidla.

„Wszyscy mówią o cyfrowej transformacji zamówień - ale oferowane rozwiązania są zazwyczaj złożone i trudne do wdrożenia dla MŚP. Uwielbiam podejście ProcurementFlow, ponieważ zapewnia prosty i szybki sposób na usprawnienie współpracy między interesariuszami łańcucha dostaw - powiedział Peep Tomingas.

PROLOG jest Estońskim Stowarzyszeniem Łańcucha Dostaw, członkiem Międzynarodowa Federacja Zakupów i Zarządzania Dostawami (IFPSM), który jest związkiem 48 krajowych i regionalnych stowarzyszeń zakupowych na całym świecie, w którym można skontaktować się z około 250,000 specjalistami ds. Zakupów i zakupów.

ProcurementFlow.com to platforma oparta na chmurze, która radykalnie zmienia sposób działania funkcji zakupów. ProcurementFlow.com jest założony przez osoby odpowiedzialne za zaopatrzenie i stworzony dla zespołów zaopatrzeniowych do zarządzania ich pracą i współpracy z partnerami wewnętrznymi i zewnętrznymi.

Usprawnij i zautomatyzuj zakupy

Bez konfiguracji • Nie wymaga karty kredytowej • 14 -dniowy bezpłatny okres próbny • Anuluj w dowolnym momencie

DeutschFrançaisItalianoEspañolPortuguêsčeštinasuomi한국어PolskiالعربيةSloveneEnglish