Informacja prasowa: Dušan Kaňák rozpoczyna pracę jako Country Manager w Czechach i na Słowacji

Doświadczony kierownik sprzedaży i operacji Dušan Kaňák dołączył do zespołu ProcurementFlow i będzie pracował jako manager krajowy w Czechach i na Słowacji.

Dušan jest doświadczonym menedżerem operacji i procesów, który zdobył doświadczenie nie tylko w kraju, ale także za granicą.

W ostatnich latach był zaangażowany w biznes B2B i wykorzystuje swoje doświadczenie w zarządzaniu zespołem i projektem, aby zapewnić proaktywną obsługę klienta.

„Pracowałem z Dušanem jako klient w ABB i mogę potwierdzić, że zawsze był wiarygodnym partnerem. Nie tylko był częścią łańcucha dostaw, ale ponieważ ma również doświadczenie w zarządzaniu, zawsze miał dla niego kluczowe znaczenie dla dobrej komunikacji wewnętrznej i klienta ”. Mówi Tarmo Saidla, CEO ProcurementFlow.

„Wiem, jak to jest, kiedy trzeba dostarczyć i brakuje kluczowych komponentów lub zasobów do produkcji. Być może najgorszym odkryciem jest to, że ktoś zapomniał zająć się twoją prośbą, a następnie zagraża nie tylko własnej marce, ale także całemu łańcuchowi dostaw.

Łączność

Dušan kaňák

Country Manager z Czech i Słowacji oraz ekspert ds. Rozwiązań

dusan.kanak@procurementflow.com

ProcurementFlow to platforma oparta na chmurze, która zasadniczo zmienia sposób działania funkcji zakupów. Uznani eksperci ds. Zakupów założyli firmę i stworzyli dostosowaną do potrzeb platformę, która usprawnia przepływ pracy dla zespołów zakupowych i partnerów wewnętrznych / zewnętrznych.

Streamline and automate Procurement

Bez konfiguracji • Nie wymaga karty kredytowej • 30 -dniowy bezpłatny okres próbny • Anuluj w dowolnym momencie

DeutschFrançaisItalianoEspañolPortuguêsčeštinasuomi한국어PolskiالعربيةEnglish